Katolická charismatická obnova
  

Hlavní menu:


KCHK 2017

12.07.2017, kategorie: Charismatické konference


Pro více než sedm a půl tisíce účastníků se tak uzavřelo pět dnů přednášek a společných modliteb, během nichž hlavní host konference P. Daniel Ange i další řečníci rozvíjeli letošní téma - citát z knihy proroka Ezechiela: "Dám vám nové srdce a do nitra vám vložím nového Ducha." Jako vždy byly součástí programu i další doprovodné akce, při nichž mohli účastníci naslouchat hudbě, sledovat divadlo nejen pro děti nebo se setkat se známými a přáteli.

Narůstající počet zájemců o tuto akci ukazuje, že intenzivní, naplněný a pestře strávený čas se pro mnohé z účastníků stává skutečnou obnovou a zdrojem, z něhož pak čerpají po celý rok. Vynikající možnosti pro zajištění všeho potřebného pro tak velký počet lidí opět poskytlo brněnské výstaviště - pavilon F je pohodlným prostorem i pro rodiče s nejmenšími dětmi nebo například pro sluchově postižené, pro něž jsou přednášky ve speciálním sektoru simultánně přepisovány na plátno. Děti od čtyř do patnácti let se mohou zúčastnit paralelní dětské konference, která prostřednictvím setkávání v malých skupinkách nabízí kvalitní duchovní i zábavné aktivity přizpůsobené danému věku. Program pro 1 200 dětí (dosavadní rekord a nárůst o 300 oproti minulému roku) zajišťovalo více než 180 dobrovolníků, kteří se na tyto okamžiky připravovali po celý rok. Další stovka pak pracovala na registraci, při vydávání stravy, na parkovišti a všude jinde, kde bylo třeba přiložit pomocnou ruku.

Účastníky konference jste mohli potkat i přímo v brněnských ulicích - paralelní programy tradičně zařazené na páteční večer se odehrávaly na několika dalších místech v centru. Město Brno spolu s ministerstvem kultury také konferenci podpořilo finančně. Organizátorům i všem, kdo ke zdaru této akce přispěli, děkujeme. Již teď si do svých diářů zapište datum 11. až 15. července 2018, kdy jste na brněnské výstaviště zváni již podvanácté.

Audio a video nosiče s nahrávkami z letošní konference můžete objednávat již dnes na našem webu, distribuce proběhne na přelomu srpna a září tohoto roku.


  
© 2001-2013 Katolická charismatická obnova. Použití textů je možné se svolením redakce. ISSN 1214-2638.
© Design, redakční systém: Webdesignum 2007 - 2018
Nejčastěji hledané výrazy: Charismatická obnova | Vnitřní uzdravení | Vojtěch Kodet | Tábor Jump