Katolická charismatická obnova
  

Hlavní menu:


Forum mladých 2010

Hautecombe u jezera Lac du Burget ve Francii mezi Ženevou a Lyonem
01.08.2010 [neděle] - 06.08.2010 [pátek], kategorie: Pro mládež

Forum mladých 2010

Zveme Vás na mezinárodní setkání mladých do Hautecombe

Místo: Hautecombe u jezera Lac du Burget ve Francii mezi Ženevou a Lyonem

Věk: 18-30 let (s výjimkami na obě strany). Starší či mladší mohou přijet pomáhat (třeba do kuchyně).

Překlad: zajištěn do češtiny a světových jazyků, vezměte si s sebou rádio se sluchátky (stačí mobil s FM)

S sebou: zdravotní pojištění (pokud máte evropskou kartu zdravotního pojištění, jste automaticky pojištěni), Bible, spacák, rádio (pokud potřebujete překlad), jestli chcete, vezměte si také stan, společné stany po 3 lidech budou k dispozici, kapesné

Spaní: pokud nemáte větší zdravotní problémy, tak ve stanu

Program: V programu jsou přednášky, společná i osobní modlitba, sdílení, festivalové mezinárodní večery. Program se skládá ze tří věcí: duchovní život (prohloubení vztahu ke Kristu skrze osobní naslouchání a modlitbu, duchovní rozhovory ap.), společenství (sdílení ve skupince, společný odpočinek ap.), teologie (přednášky, které nám mají vše napomoci žít). Celý program je provázen neustálou modlitbou bratří a sester z Komunity v klášterním kostele (denně ranní chvály, mše svatá, večerní adorace) a společnými modlitbami chval, díku a proseb. Pár fotografií kláštera, ve kterém akce probíhá, je zde Večery budou spíše festivalově laděné s hudbou a kapelou. Společné jídlo po dobu pobytu je zajištěno.

Cena: 90-110 euro (jídlo, pobyt se vším) bez cesty (podle možnosti každého). Pro Čechy byla cena zvláště snížena. Je možné zaplatit více (např.horní hranici) a přidat tak peníze těm, kterým byste rádi finančně pomohli, protože cena je pro ně příliš vysoká. Cestu si organizuje a hradí každý sám. Je dobře uvažovat o letadle do Ženevy - asi 3700 kč zpáteční (ale je třeba trochu hledat), bus stojí 2500 kč zpáteční pro studenty. Je dobře dojet do Ženevy (nebo Lyonu, ale je jisté, že letadlo Pha-Lyon je finančně neúnosné). Jak ze Ženevy tak z Lyonu je třeba dojet ještě hodinu vlakem, podrobné informace jsou v příloze zde. Nad 10 lidí dávají na letenky slevu, která ale není příliš výrazná. Nejlépe je si koupit letenky kartou přes internet, to je nejlevnější. Je dobře přijet o den dřív, abyste měli čas se ´aklimatizovat´. Je možné přijet i o více dní dřív.

Na francouzských stránkách je upoutávací klip a fotky z minulého fora zde.

Přihláška zde.

Pořadatel:

Komunita Chemin Neuf
Apolinářská 10
128 00 Praha 2
tel. 224 920 598, 774 241 990
e-mail: sekretariat.mladezeccn@gmail.com

Ke stažení: ; ;


  
© 2001-2013 Katolická charismatická obnova. Použití textů je možné se svolením redakce. ISSN 1214-2638.
© Design, redakční systém: Webdesignum 2007 - 2018
Nejčastěji hledané výrazy: Charismatická obnova | Vnitřní uzdravení | Vojtěch Kodet | Tábor Jump